Η λίστα ιστολογίων μου

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

Χαλ Μαυρ

Δεν πρόκειται να απολογηθώ για το χτεσινό 1 στα 4, απλά να αναφέρω το εξής: τρεις (3) παίχτες της Αβελίνο αποβλήθηκαν για να καταφέρει να νικήσει η Αλμπινολέφε, μεταξύ αυτών και ο σκόρερ της ισοφάρισης Ντουντού (ο άλλος Ντουντού στην ομάδα που παίζει δεν πρόκειται να αποβληθεί ποτέ).
Σήμερα θα ξεκινήσω από τα καλά. Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος, υπάρχουν ομάδες που έχουν το μαύρο τους το χαλ, και υπάρχει και η Χαλ. Στην πρώτη κατηγορία τον τίτλο παίρνει η Νιουκάστλ, αλλά επειδή έπαιξε (και έχασε) χτες, θα πάμε στη δευτεραθλήτρια. Και αυτή είναι η Τότεναμ. Δε θέλει πολύ ο δαιμόνιος Αιγύπτιος Αμρ Ζάκι. Και πάω στο ντέρμπι. Αν παίξει ο Κριστιάνο και παίξει και ο Ντίμιταρ, το όβερ έχει κλείσει στο 20λεπτο. Γι'αυτό θα πάμε στα πολλά. Και κλείνω (το πρώτο μέρος) με Μουρίνιο. Μην τα θέλει όλα δικά του.
Τέλος πρώτου μέρους:
280 Τσέλσι-Μάντσεστερ Γ. 4-6 γκολ (4,00)
286 Τορίνο-Ίντερ 1 (4,70)
292 Τότεναμ-Γουίγκαν 2 (4,25)
Και πάω στη Χαλ. Η οποία κάνει πορεία Ευρώπης. Η Έβερτον παραπαίει, έπαιζε και την Πέμπτη ΟΥΕΦΑ. Και πάω εκεί, εκεί στη Β' Εθνική με το Χ στο ντέρμπι Αγροτικού-Ατρομήτου. Και κλείνω με Νουμάνθια, η οποία πάλεψε με τα θηρία, ενώ η Βιγιαρεάλ έπαιζε την Τετάρτη στο Ολντ Τράφορντ. Και συνοψίζω:
293 Χαλ-Έβερτον 1 (2,65)
297 Αγροτικός Αστέρας-Ατρόμητος Χ (3,00)
320 Νουμάνθια-Βιγιαρεάλ 1 (2,80)

Δεν υπάρχουν σχόλια: