Η λίστα ιστολογίων μου

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

Α.Φόνσου Άλβες

Στο στοίχημα πρέπει να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τις απουσίες κάθε ομάδας. Έτσι λοιπόν, σήμερα η Μίντλεσμπρου θα στερηθεί των υπηρεσιών του σπουδαίου τούρκου Τουντσάι Σανλί. Ένας επιπλέον λόγος για τον Αφόνσου Άλβες να δώσει τα διαπιστευτήριά του. Δεν ξέρω τι σχέση έχει με την Άννα Φόνσου, αλλά με το Γκάμπριελ Άλβες δεν έχει και πολλή σχέση. Και πάω χωρίς χρονοτριβή (ο χρόνος είναι πολύτιμος) στα ντομέστικς. Ο Τεν Κάτε -λέει- θα συνεχίσει τους πειραματισμούς και γι'αυτό θα χάσει από τον Άρη. Αυτή την ομάδα-μοντέλο που παρέσυρε τον Εργοτέλη στο διάβα της πριν μια βδομάδα. Και το "Κλεάνθης Βικελίδης" θα είναι κατηφορικό. Προς τα που δε μας λένε. Επειδή η μνήμη μου είναι μεγαλύτερη από του Γκάι Πιρς στο Memento, θα πάω στο διπλό.
Κλείνω με Εσπανιόλ. Μετά που έφυγε ο Ερνέστος, η ομάδα είναι πρώτη και είναι σαφές ότι πάει χαλαρά για CL (όπου και ΔΕΝ θα συναντήσει τη νέα ομάδα του Ερνέστου του χρόνου).
Συνοψίζοντας:
132 Σάντερλαντ-Μίντλεσμπρο 2 (2,80)
220 Άρης-Παναθηναϊκός 2 (2,05)
253 Εσπανιόλ-Χετάφε 1 (2,15)
Αυτά είναι τα σίγουρα. Και τώρα θα κάνω την έκπληξη και θα πάω σε εκπλήξεις. Ουδείς Έλληνας ξεχνά την ιστορική Αβελίνο, η οποία παίζει στην έδρα της πρωτοπόρου Αλμπινολέφε. Δε χρειάζονται πολλά λόγια. Serie B είναι εξάλλου. Αν δεν έρθουν εκεί τα ωραία, που θα έρθουν;
189 Αλμπινολέφε-Αβελίνο 2 (6,20)

Δεν υπάρχουν σχόλια: