Η λίστα ιστολογίων μου

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Μαμά νταντά


Δεν υπάρχει ελληνική ομάς που να αγωνίζεται (κυριολεκτικά) στας Ευρώπας σήμερον. Αυτό δεν είναι απαραίτητως κακό. Αντίθετα, είναι καλό. Μπας και δούμε λίγο μπάλα της προκοπής. Δεν έχει ελληνικές ομάδες μεν, αλλά έχει ειδικό στοίχημα "Πρώτος παίκτης που θα σκοράρει" δε. Για τον αγώνα Ρεάλ-Μαρσέιγ. Κουίζ λοιπόν: ποιος "γκαλάκτικο" θα παραβιάσει πρώτος την εστία του Μανταντά:Ο Ρονάλντο, ο Ραούλ, ο Μπενζεμά, ο Κακά (καλά ως εδώ), ο Ντιαρά (όχι ο Μαχαμαντού), ο Ιγκουαίν, ο Γκούτι, ο Τσάμπι Αλόνσο (συμπαθητικά), ο Αλμπιόλ, ο Μαρσέλο (όχι της Ξάνθης - και μετέπειτα της ΑΕΚ), ο Πέπε (παράνοια), ή κάποιος άλλος (ποιος δηλαδή;) Αν πιστεύετε ότι αυτός ο κάποιος άλλος είναι ο Χάιντσε ή ο Μοριέντες, σας ενημερώνω ότι κανείς τους δε μένει πια εδώ (εκεί δηλαδή, στη Μαδρίτη) και αμφότεροι συμπεριλαμβάνονται στον κωδικό "οποιοσδήποτε παίκτης Μαρσέιγ" με απόδοση 8 (δηλαδή ο Χάιντσε έχει την ίδια απόδοση με το Μοριέντες για να σκοράρει). Αν, τέλος, φρονείτε (έως που παραφρονείτε, δηλαδή) ότι ο Μανταντά θα είναι ο ήρωας του ματς, νικοπολιδότερος του Νικοπολίδη, και χιωτότερος του Χιώτη (του Διονύση), παίξτε "Κανένας παίκτης" με απόδοση 15.

Μας γκάστρωσε


Έπρεπε να φτάσει το 78' για να βγάλει η ταξιαρχία (έλεος!) του Βενκέρ ένα γκολάκι. Ξανά έλεος! Ο Λεβαδειακός μεθαύριο πιο πολλά θα βάλει! (Λέμε και καμιά $%$#^#%^#%3*$@# να περνάει η ώρα)

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Τα ρεκόρ υπάρχουν για να σπάνε


Πιστεύω σήμερα ως άλλος Σεργκέι Μπούμπκα και άλλη Γελένα Ισινμπάγεβα, ως άλλος Γιουσέιν Μπολτ, ως άλλος Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου βρε παιδί μου, να καταρρίψει το ρεκόρ που κατέχουν εδώ και δύο χρόνια οι Τούρκοι της Μπεσίκτας. Για την Ελλάδα ρε γμτ!

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Πελάτες μου

Πολύ καιρό έχω να γράψω, και αναρωτιέμαι γιατί. Αφού ούτως ή άλλως βλακείες θα γράψω. Για αύριο λοιπόν προτείνω:
305 Ουντινέζε-Τζένοα 2
320 Λεμάν-Λανς όβερ
335 Ατρόμητος-ΠΑΟΚ όβερ (παράνοια)
336 Καβάλα-Ηρακλής 2 (σχιζοφρένεια)
342 Σαραγόσα-Χετάφε 1
349 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός όβερ
και ειδικό στοίχημα: πρώτος παίκτης που θα σκοράρει Λέτο (απόδοση 12) ή Κατσουράνης (20)